Ce să mănânci la cină ca să topeşti grăsimile

9 iunie 2017   Carieră

Cina este extrem de importantă dacă eşti preocupată de siluetă şi ţi-ai propus să dai jos câteva kilograme. De multe ori poţi strica întreaga dietă dacă faci alegeri nepotrivite, încât degeaba ai mâncat curat în timpul zilei, dacă ultima masă a fost greşit aleasă. Iată 3 idei de meniu!

1. Salată de sfeclă

Ai nevoie de:-150 g sfeclă-100 g morcovi-1 ţelină-2 roşii-50 g ceapă-1 lingură zeamă de portocală-1 lingură ulei de măsline-piper

Taie legumele mărunt,prepară un dressing din zeama de portocală,uleiul de măsline,adaugă-l în salată şi condimentează după gust cu piper. Poţi servi alături şi o bucată de curcan la grătar.

Citeşte şi:Include în dietă cele mai sănătoase alimente

2. Salată de cartofi

-salată verde

-2

fierţi

-50 g ceapă

-1 portocală

-zeama de la o lămâie

-1 lingură ulei de măsline

-sare şi piper

Taie ceapa,feliază cartofii şi portocala,adaugă zeama de lămâie,uleiul,sarea şi piperul şi amestecă bine. Poţi servi această salată împreună cu un file de merluciu.

Citeşte şi:Ce poţi prepara la cină sub 300 de calorii

3. Supă de sfeclă

-1 kg sfeclă

-zeama de la 2 lămâi

-2 linguriţe zahăr

-verdeaţă proaspătă

-sare şi piper

Curăţă şi taie sfecla. Pune-o la fiert în apă cu sare şi după ce s-a fiert,păstrează zeama. Adaugă sarea,piperul,zahărul si verdeaţa în funcţie de preferinţe.

Sursă foto:Pinterest

Mai multe