Cu ananas şi ghimbir slăbeşti sănătos

19 aprilie 2017   Carieră

Vrei să scapi de kilogramele câştigate de Paşte în timp record şi nu ştii cum să faci acest lucru fără să-ţi pui sănătatea în pericol? Dieta cu ananas ar putea fi asul tău din mânecă dacă îl combini cu ghimbir.

Este o dietă relativ uşoară,mai ales după o perioadă în care ai fost înconjurat de mâncăruri grele. În cazul în care ţi-a lipsit de pe masa de Paşte ananasu,l nu e târziu nici acum dacă apelezi la el.Cunoscut drept un aliat al organismului,ananasul te ajută să-ţi îmbunătăţeşti starea generală de sănătate.

Cum poţi slăbi cu ajutorul ananasului

Deoarece este o sursă excelentă de fibre şi de substanţe nutritive care te ajută să îţi potoleşti pofta de mâncare şi îţi prelungeşte senzaţia de saţietate,pare a fi trucul ideal la care să apelezi după o masă grea. Datorită gustului foarte dulce adesea este considerat o bombă calorică. Tocmai de aceea este indicat să alegi fructul crud şi nu varianta conservată.

Conţine o substanţă numită bromelină care îmbunătăţeşte digestia şi ajută la descompunerea proteinelor şi digerarea rapidă a alimentelor consumate. Previne astfel balonarea şi constipaţia.

Mai multe