Elimină grăsimile din corp cu doar 2 ingrediente în 7 zile!

27 aprilie 2015   Carieră

Îţi poţi curăţa organismul de grăsimi în şapte zile prin consumul unei băuturi verzi, care se prepară din doar două ingrediente.

Dacă te-ai săturat să tot încerci diverse diete care promit rezultate benefice în scurt timp,însă efectele pozitive se lasă aşteptate,îţi propunem să încerci o variantă naturală care va topi rapid depozitele de grăsimi din corp.Nu trebuie să te înfometezi,însă este important să nu faci excese alimentare,să excluzi din dieta ta făinoasele şi dulciurile şi să bei de trei ori pe zi o băutură preparată din 400 de grame de ţelină şi 1 kg de lămâi. 

Mod de preparare

Dă ţelina prin răzătoare,apoi pune-o într-un vas şi toarnă peste ea 2 litri de apă. Amestecul se ţine pe foc 20 de minute,după care se îndepărtează şi se lasă să se răcească.

Stoarce sucul de la lămâi,după care strecoară compoziţia preparată anterior. La final,se adaugă sucul de lămâie,apoi băutura se depozitează într-un borcan.

Cum se administrează

Se consumă 100 ml din această băutură,de 3 ori pe zi,înaintea meselor principale ale zilei. Dacă băutura este prea tare,poţi să o diluezi cu puţină apă.

Rezultatele benefice se vor vedea după doar o săptămână.

Atenţie! Băutura se ţine tot timpul la frigider.

Mai multe