Reţeta care te ajută să scapi de kilogramele nedorite

4 septembrie 2015   Carieră

Retenţia de apă în organism, toxinele care nu sunt eliminate în mod corespunzător şi metabolismul leneş duc la acumularea de calorii sub formă de grăsimi. Pentru a preveni creşterea în greutate, dar şi stimularea procesului de slăbire, îţi recomandăm reţeta care te ajută să scapi de kilogramele nedoritepe bază de ingrediente naturale.

Ingrediente necesare:

1 castravete curăţat1/2 lămâie curăţatăo mână de frunze de pătrunjel1 lingură de ghimbir dat prin răzătoare1/3 cană cu apăCastravetele conţine în proporţie de 90% apă,lămâia abundă în vitamina C şi alte substanţe care elimină toxinele şi intensifică arderile,la fel ca şi pătrunjelul,în timp ce ghimbirul asigură buna funcţionare a sistemului digestiv,creşte senzaţia de saţietate şi susţine procesul de slăbire.

Cum se prepară reţeta care te ajută să scapi de kilogramele nedorite

Pentru a prepara reţeta care te ajută să scapi de kilogramele nedorite,ai nevoie de un storcător de fructe şi legume în care să amesteci toate ingredientele.

Pentru efecte maxime,băutura trebuie consumată seara,înainte de culcare,până când se obţin rezultatele dorite.

Dacă suferi de afecţiuni cardiace sau ai probleme de coagulare a sângelui,este indicat să consulţi un medic de specialitate înainte de a consuma ghimbir.

Mai multe