Reţete cu ghimbir care „topesc” grăsimile

28 februarie 2015   Carieră

În China, ghimbirul este folosit încă din Antichitate în regimurile de slăbire datorită proprietăţilor sale de a arde calorii rapid. Află cum poţi scăpa de kilogramele în plus cu ajutorul dietei cu ghimbir!

Băutura preparată din rădăcina de ghimbir conţine uleiuri esenţiale care contribuie la încălzirea corpului şi la accelerarea metabolismului. De asemenea,aroma puternică a acestei plante inhibă apetitul,astfel vei mânca porţiile în cantităţi mai mici.

Ghimbir şi lămâie

Într-un termos,pune 1,5 l de apă clocotită,1-2 linguriţe de ghimbir proaspă ras şi o lămâie tăiată felii. După 4-6 ore poţi consuma din ceaiul preparat. Bea câte o cană cu 30 de minute înainte de fiecare masă. Poţi adăuga şi câte o linguriţă cu miere.

Ghimbir şi ceai verde

Peste ceaiul verde obişnuit,adaugă 2 linguriţe de ghimbir proaspăt ras şi o felie de lămâie. Bea acest ceai de câteva ori pe zi,înainte de mesele principale,pentru a te energiza şi a te ajuta să pierzi în greutate.

Nu consuma ghimbir dacă:

  • eşti alergică la citrice
  • ai gastrită,ulcer şi colită
  • eşti însărcinată
  • alăptezi
Mai multe