Sfaturi de dietă pentru vacanţă

23 iulie 2013   Carieră

Ai grijă de siluetă chiar şi atunci când eşti în concediu? Nu trebuie să renunţi la alimentele gustoase pregătite la grătar sau la deserturi. Sună bine, nu-i aşa? Iată despre ce este vorba, mai exact!

Consumă carne albă şi salate…

Dacă adori picnicurile la iarbă verde şi nu ţi le imaginezi fără delicioasele preparate la grătar,e bine să ţii cont de câteva aspecte. Consumă doar carne slabă de pui,vită şi peşte. Evită să le ţii prea mult pe grătar sau să le afumi. Dacă vrei să fie mai grase,după ce s-au răcit un pic,stropeşte-le cu ulei de măsline şi consumă-le însoţite de salate sau de legume coapte. Roşiile şi dovleceii sunt bunătăţi care merg de minune cu carnea de peşte (păstrăv,somon,şalău…),cea de pui sau de curcan. Pentru mai multă savoare presară carnea cu verdeaţă,curry,piper,boia şi sare,cu măsură.

Citeşte articolul integral pe clickpoftăbună.ro.

Mai multe