Slăbeşte rapid cu seminţele de floarea-soarelui

29 iunie 2018   Carieră

Seminţele de floarea-soarelui sunt bogate în proteine, vitamine, minerale şi grăsimi. Toate acestea aduc beneficii uimitoare organismului. Ele ajută la reducerea nivelului de colesterol în sânge, întărirea imunităţii şi scăderea riscului de a dezvolta cancer.

Mulţi nutriţionişti recomandă consumul de seminţe de florea-soarelui pe post de gustări delicioase. Ba chiar poţi slăbi cu ajutorul acestor seminţe, aşa că nu mai ai motive să stai departe de ele. Seminţele de floarea-soarelui conţin acizi omega 6, dar şi o mulţime de nutrienţi esenţiali.

Consumate în stare crudă sau prăjite la cuptor şi adăugate la salate şi diferite preparate din legume, seminţele de floarea-soarelui sunt absolut delicioase.

Pot asigura chiar şi succesul curelor tale de slăbire, datorită cantităţii mari de proteine pe care o conţin. Proteinele sunt cunoscute pentru rolul lor de a transforma grăsimile in energie, accelerând metabolismul.

Te ajută să te relaxezi

În plus, datorită conţinutului bogat în potasiu din aceste seminţe, vei putea să îţi iei adio de la buclucaşa retentie de apă cauzată de prezenţa unor cantităţi prea mari de sodiu în organism. Calciul este de asemenea renumit pentru rolu de a ţine pofta de mâncare departe.

Seminţele de floarea-soarelui te ajută să te menţii calm. Consumul de seminţe de floarea-soarelui în stare crudă îţi alină stările de nervozitate, te eliberează de stres, te apără de migrene şi te ajută să te relaxezi.

:

Mai multe