Ţine colesterolul în frâu!

2 septembrie 2013   Carieră

Atunci când alimentaţia este compusă din mai multe grăsimi animale, ficatul produce mai mult colesterol decât e nevoie, iar în timp acesta se depune pe artere, ducând la apariţia bolilor cardiovasculare. Un plan alimentar sănătos reduce colesterolul, dar ai nevoie şi de câţiva adjuvanţi pe care te poţi baza.

Frunze de măslin cu extract de la Herbageticareduce colesterolul,scade tensiunea arterială,glicemia şi este un bun antiinfecţios.

Extractul de frunze de măslin are următoarele acţiuni:

-distruge direct viruşii şi bacteriile din tubul digestiv,dar şi de pe traiectul urinar şi respirator.

-penetrează celulele deja infectate şi blochează replicarea viruşilor

-stimulează răspunsul imun la apariţia oricărui microb invadator

-distruge protozoarele,bacteriile şi alte microorganisme care produc toxiinfecţiile alimentare

-întăreşte membrana celulară,făcând celulele sănătoase mai puţin vulnerabile la infecţii.

Administrare:De regulă,se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. Persoanele care au variaţii mari ale glicemiei vor lua câte 1 capsulă,la 4-6 ore pe timpul zilei,iar înainte de culcare vor lua alte două capsule. O cură cu acest produs durează 30-60 de zile,după care se face o pauză de 14-21 zile,după care administrarea se poate relua.Precauţii:În cazul persoanelor care au calculi biliari (poate provoca migrarea acestora). Se administrează cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează.

Anticolesterol de la Herbageticascade valorile colesterolului total,reduce proporţia de colesterol „rău” (LDL),creşte proporţia de colesterol „bun” (HDL),scade trigliceridele,este antioxidant.

De regulă,se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. O cură durează între 30 şi 90 de zile,în funcţie de necesităţi,fiind urmată de 10-21 de zile de pauză,după care administrarea se poate relua.

Se administrează cu prudenţă în timpul sarcinii. În cazul diabeticilor insulinodependenţi,administrarea se va face sub supraveghere medicală.

Campanie susţinută de:

Mai multe