6 sfaturi pentru o dimineaţă perfectă de luni

27 iulie 2015   Psihologie

Dimineţile zilelor de luni nu sunt chiar preferatele tuturor. După un weekend relaxant este nevoie de multă energie pentru a începe săptămâna în forţă. Găseşte în rândurile de mai jos câteva sfaturi care să te ajute să începi săptămâna într-un mod plăcut!

1.    Activitate relaxantă pentru duminică seara

Dacă eşti genul de persoană care nu suportă dimineţile zilelor de luni,dar nici serile de duminică,atunci cel mai indicat este să-ţi schimbi modul de a privi lucrurile. În loc să te gândeşti încă de duminică seara la toate sarcinile care te aşteaptă la serviciu,plănuieşte o activitate plăcută în familie,care să prelungească momentele de relaxare. Un joc în familie,un film cu partenerul sau o cină cu mai mulţi prieteni sunt doar câteva dintre ideile care te pot ajuta.

2.    Lasă ordine pe birou încă de vineri

Se ştie că ultimele ore din programul la vineri nu sunt la fel de productive ca cele din timpul săptămânii. Profită de acest lucru şi pune-ţi lucrurile în ordine la birou. Ordonează dosarele în funcţie de prioritate,pune în altă parte sarcinile pe care le-ai terminat,astfel încât spaţiul de lucru să rămână curat. Faptul că fiecare lucru este aşezat la locul lui te va ajuta luni dimineaţa să te concentrezi mai uşor şi să lucrezi mai eficient.

Citeşte mai multe pe clicksanatate.ro.

Mai multe