AFLĂ de ce trebuie să consumi mai multe MIGDALE

4 decembrie 2015   Psihologie

Migdala este sămânţa fructului migdalului, pom înrudit cu piersicul şi caisul, fiind un superaliment care poate fi consumat în deserturi sau ca şi gustare. Migdalele au un conţinut ridicat de vitamina E, B2, biotină, mangan, magneziu şi oferă aproximativ 500 calorii per 100 de grame.

Delicioasele seminţe sunt o alternativă sănătoasă la diverse snacks-uri sau dulciuri. Iată de ce trebuie să introduci migdalele în dietă:

-Îmbunătaţesc sănătatea sistemului cardiovascular.

Din studii specializate au reieşit date conform cărora consumul săptămânal de migdale (şi alte nuci) poate reduce cu 50% riscul unui atac de cord.

-Scad colesterolul şi protejează pereţii arteriali.

Flavonoizii din migdale scad colesterolul LDL,şi datorită conţinutului de vitamina E ajută la absorbţia corectă a nutrienţilor din alimente. 

Află de ce trebuie să consumi mai multe migdale AICI

Mai multe