Alimente care devin toxice dacă le reîncălzeşti

26 mai 2017   Psihologie

Ai obiceiul să găteşti pentru mai multe zile şi apoi să reîncălzeşti mâncarea? Uite ce alimente nu trebuie să le reîncălzeşti niciodată!

Nu ai timp să găteşti în fiecare zi? Eşti obişnuit ca la o singură masă să serveşti 3 feluri de mâncare şi apoi desertul? Tu ştii ce efect au anumite alimente atunci când alegi să le reîncălzeşti?

Ţelina,benefică pentru tensiunea arterială

Ţelina este una dintre legumele care rezistă la temperaturi foarte scăzute,este printre singurele care rezistă chiar şi în faţa brumei. Sucul de ţelină este benefic pentru buna funcţionare a rinichilor tăi şi previne formarea pietrelor la rinichi. Frunzele sunt bogate în vitamina A,iar toată leguma este benefică pentru imunitate,previne tensiunea arterială şi scade colesterolul.Însă dacă ai ales să o găteşti este bine să nu o reîncălzeşti. Nitraţii pe care îi conţine se vor transforma în substanţe cancerigene malefice sănătăţii tale.Vezi care sunt alimentele care devin toxice dacă le reîncălzeşti pe clicksanatate.ro

Mai multe