Alimente care previn greaţa în timpul sarcinii
23 iulie 2014
Psihologie
Femeile gravide deseori suferă de greaţă, care de obicei este mult mai intensă de dimineaţă. Cauza apariţiei stărilor de greaţă se datorează în principal nivelului ridicat de hormoni, care se dezvoltă de obicei în jurul săptămânii a şasea de sarcina şi dispare după 12 săptămâni.
Ghimbir
Puteţi mânca ghimbir crud sau ca şi condiment în diferite mâncăruri. Ghimbirul poate fi,de asemenea,ras în apă fierbinte pentru a face un fel de ceai,şi chiar mirosul de ghimbir pare să ajute la prevenirea greţurilor.Lămâie
Lămâie
Aceasta are,de asemenea,efect de combatere a greţurilor şi poate fi stoarsă în aproape orice băutură.
Biscuiţi
Biscuiţii ajută multe femei să lupte împotriva greţurilor deoarece nu au un miros şi gust puternic.