Alimente cu efecte ciudate!

17 mai 2016   Psihologie

Ştiai că dacă mănânci prea mult sparanghel, poţi păţi asta?

Deşi de regulă ne sunt prezentate beneficiile alimentelor,trebuie să ţinem cont şi de faptul că acestea ar putea avea şi părţi negative,mai mult sau mai puţin cunoscute de către oameni.

Iată câteva efecte bizare pe care le generează consumul EXCESIV al anumitor alimente:

Sparanghelul

Foarte bogat în vitamine,şi o sursă nesfârşită de gust şi savoare.

Însă,după o porţie de sparanghel,puţini sunt cei care ştiu că,odată consumat,transpiraţia şi respiraţia devin urât mirositoare.

Acest lucru se datorează cantităţii de sulf pe care o deţine alimentul,iar mirosul deloc plăcut dispare complet în aproximativ 24h.

În această categorie încadrăm şi usturoiul,ceapa,conopida şi varza.

Sfecla 

Consumată în salate,ciorbă sau diverse mâncăruri,salata este cunoscută pentru gustul său plăcut şi pentru calităţile medicale pe care le are. 

Mai multe