Alimente pe care nu ar trebui să le pui în frigider niciodată

2 februarie 2016   Psihologie

Ai încercat vreodată să pui untul de la frigider pe o felie de pâine? Bineînţeles că nu ai reuşit! Iată ce alimente să nu pui niciodată la frigider.

-Chiar dacă are în componenţă lapte pasteurizat,poate fi lăsat la un loc întunecat şi răcoros timp de câteva zile,chiar mai mult dacă este sărat. 

-Pepenii cu coajă groasă trebuie lăsaţi afară pentru a se coace complet. 

-Acestea se comportă mai bine la temperatura camerei. 

-Frigul din frigider face ca amidonul din cartofi să se transforme în zahăr,ceea ce le va schimba textura. 

– Dacă o pui la frigider şi apoi o mănânci rece,stomacul tău nu va acceptă situaţia foarte bine. 

-Se va usca şi va capătă un gust neplăcut. 

– Temperaturile scăzute accelerează formarea cristalelor. 

-Se ofileşte la temperaturi scăzute şi reţine mirosurile alimentelor din jur.

Mai multe