Alimente sănătoase pentru plămâni

1 august 2014   Psihologie

Menţinerea unei greutăţi sănătoase şi limitarea expunerii la poluanţii din aer pot reduce riscul de a dezvolta boli pulmonare.

În plus,consumul de cele mai bune alimente pentru plămâni poate contribui la menţinerea sănătoasă a plămânilor.

Ceapaoferă vitamina C,vitamina B6 şi alte elemente nutritive esenţiale care dau corpului toată energia de care are nevoie pentru a se vindeca. De asemenea,are proprietăţi anticancerigene. O altă componentă pe care o conţine ceapa este quercetina,un antioxidant natural,care ajută la prevenirea bolilor,cum ar fi cancerul pulmonar.

Peşteleconţine vitamina D,iar acest lucru pare să fie în legătură directă cu sănătatea pulmonară. Peştele este bogat în omega-3,acizi graşi care oferă o anumită protecţie împotriva cancerului.

Citeşte continuarea articolului AICI.

Mai multe