Alimentele pe care nu ar trebui să le ţii niciodată în frigider

21 decembrie 2016   Psihologie

Din cauza căldurii, multă lume e tentată să depoziteze cât mai multe alimente în frigider, pentru a le păstra proaspete pentru mai mult timp. Totuşi, unele se strică mai repede atunci când sunt puse în frigider.

Pâinea

Pâinea se usucă şi se râncezeşte mai repede atunci când este pusă în frigider. Cea mai bună soluţie o reprezintă cutiile speciale care păstrează acest aliment proaspăt pentru mai mult timp. Ai grijă să pui cutia într-un spaţiu uscat şi răcoros.

Ceapa

Deşi multă lume alege să depoziteze ceapa în sertarul de legume al frigiderului,aceasta se păstrează cel mai bine într-un loc uscat şi bine aerisit. În plus,în frigider,mirosul emanat de ceapă se impregnează în alte alimente.

Usturoi

Frigiderul nu influenţează în niciun fel durata de viaţă a usturoiului. Ca şi în cazul cepei,acesta se păstrează cel mai bine într-un loc uscat.

Citeşte mai multe pe ziarulring.ro

Mai multe