Avantajele dietei nordice

1 iunie 2017   Psihologie

Tipurile de alimentaţie din diferite colţuri ale lumii sunt un „must have” al momentului. În goana pentru a obţine un trup zvelt, puternic şi sănătos şi-a făcut loc şi dieta nordică care îndeamnă la o porţie de sănătate zilnică.

De la raw vegan la dieta mediteraniană,alimentaţia suferă anumite modifică în funcţie de rezultatul pe care vrei să îl obţii.Astfel este necesar a se înţelege că alimentaţia joacă un rol vital în menţinerea sănătăţii şi trebuie atent monitorizată.

Ce presupune dieta nordică?

În primul rând,sunt recomandate,pentru un stil de viaţă sănătos,activitatea fizică constantă şi alimentele proaspete,de sezon. Nici ierburile aromate nu sunt uitate şi se recomandă folosirea mărarului,a pătrunjelului,menta dar şi tarhonul.

Toate aduc un plus de savoare mâncării tale. Acum că se găsesc fructe de pădure din plin pe piaţă profită de antioxidanţii puternici pe care acestea le conţin şi consumă-le ori de câte ori ai ocazia.

Varza,spanacul,morcovii şi mazărea sunt o opţiune bună ce îţi aduc un aport caloric mic,antioxidanţi şi acizi graşi de tip Omega-3.

Mai multe