Băutura care arde grăsimile şi te energizează

17 decembrie 2014   Psihologie

Pe lângă un regim de viaţă sănătos, cu mese echilibrate şi alimente cu puţine calorii, îţi poţi stimula pierderea în greutate cu ajutor acestei băuturi care va topi grăsimile şi te va încărca cu energie!

Suc de mere cu scorţişoară

Merelese numără printre alimentele cele mai indicate în timpul dietei deoarece au un conţinut ridicat de fibre,în special pectină,care-ţi oferă o senzaţie de saţietate de lungă durată. De asemenea,aceste fructe sunt bogate în apă şi vitamine,care-ţi vor oferi porţia zilnică de energie. Pe de altă parte,scorţişoara poate fi considerată ingredientul minune pentru pierderea în greutate. Ea îţi va accelera metabolismul,pentru a arde mai repede caloriile.

Ai nevoie de

2 mere

2 batoane de scorţişoară

1 litru de apă

Descojeşte un măr,îndepărtează-i cutia de seminţe şi cotorul şi taie-l felii. Pune-le într-un vas şi zdrobeşte-le cu o lingură,având grijă ca acestea să lase cât mai mult suc. Toarnă sucul în apă,adaugă batoanele de scorţişoară şi amestecă. Scoate cutia de seminţe de la celălalt măr,dar nu-l descoji,taie-l cubuleţe şi pune-l în apă.

Pentru a-i îmbunătăţi proprietăţile detoxifiante,stoarce în băutură o lămâie. Poţi bea câte un pahar pe zi,însă prepară o nouă băutură după 3 zile. Acest regim trebuie urmat cel mult 35 de zile şi poate fi reluat după o pauză de 10 zile.

Mai multe