Băutura care arde rapid grăsimile!

20 iunie 2017   Psihologie

Dacă vrei să slăbeşti înainte de a merge la mare, ar trebui să începi să bei această băutură. Ingredientele folosite pentru prepararea ei au un puternic efect de ardere a grăsimilor din zona abdomenului, taliei şi coapselor.

Beneficiile băuturii

Băutura care arde grăsimile are ingrediente precum:lămâie galbenă,lămâie verde,mentă,apă. Lămâiaşi limeul sunt un plus pentru o dietă echilibrată şi au foarte puţine calorii. În plus,substanţele nutritive pot contribui în procesul de pierdere a kilogramelor,mai ales vitamina C,care este un compus care stimulează arderea grăsimilor.În plus,menta stimulează enzimele digestive care absorb substanţele nutritive din alimente şi transformă grăsimile în energie. Aşadar,prin includerea de mentă în dietă,creşti cantitatea de grăsimi consumateUn studiu publicat în „Jurnalul Colegiului American de Nutriţie" arată că, cu cât consumăm mai multă vitamină C, cu atât este şansele de a slăbi sunt mai mari. O persoană care are dieta bogată în vitamina C arde cu 30% mai multă grăsime în timpul exerciţiului fizic, comparativ cu o persoană care are un aport zilnic de vitamina C scăzut”.

Un alt studiu recent arată că prin consumul de lămâi galbene şi verzi bio este redusă pofta de mâncare, ţinut sub control nivelul de zahăr din sânge, iar vitamina C elimină toxinele depozitate în celulele grase şi curăţă organismul, deoarece oferă o detoxificare completă.

Reţeta băuturii

Este important ca băutura să fie preparată cu o zi înainte de consum, de obicei seara, înainte de culcare. Limonada trebuie s-o bei pe parcursul întregii zile, cu 30-40 de minute înainte de micul dejun, apoi ori de câte ori îţi este sete.

Pentru prepararea băuturii, ai nevoie de:

- 3 lămâi verzi bio

- 2 lămâni galbene

- 20 de frunze de mentă

- 2 litri de apă

Spală lămâile, taie-le pe jumătate şi stoarce

din ele într-un bol. Apoi, spală menta şi toac-o mai mare. Pune într-o cană de sticlă mai mare apa, peste care adaugi sucurile, menta şi câteva felii subţiri de lime şi lămâie galbenă, 2-3 sunt suficiente, şi amestecă cu o lingură.

Pune-o la frigider sau las-o la temperatura camerei. Băutura trebuie consumată pe parcursul zilei. Evită s-o bei pe toată în prima parte a zilei,ci împarte-o astfel încât să-ţi ajungă.

Mai multe