Bea suc de banane şi migdale pentru un ten radiant!

27 iunie 2012   Psihologie

Pentru a avea o piele tânără şi frumoasă nu este suficient să acorzi atenţie doar îngrjirii corporale. Consumarea unor sucuri naturale menţine sănătatea pielii, acţionând de la interior spre exterior. Iată ce ingrediente să foloseşti pentru a obţine efecte maxime!

Unul dintre sucurile care joacă un rol important în menţinerea sănătăţii şi frumuseţii pielii este cel preparat din banana şi migdale.

Datorită substanţelor nutritive pe care le conţin,bananele redau strălucirea pielii,o hidratează şi o menţin fermă.

Pe de altă parte,migdalele sunt o sursă bogată de fibre,proteine,minerale (potasiu,fier,zinc) şi vitamine (A,B si E),substanţe nutritive care sunt recunoscute pentru proprietăţile lor benefice asupra pielii. Concret,migdalele conferă pielii un aspect mai neted şi mai catifelat.

Astfel,consumul unui suc pe bază de banana şi migdale are grijă de pielea ta din toate punctele de vedere.

Pentru efecte maxime,prepară sucul folosind o banană,două linguriţe de unt de migdale,o linguriţă de ulei de seminţe de in,o jumătate de ceaşcă de suc de măr organic şi o ceaşcă cu gheaţă.

Toate ingredientele se amestecă bine cu ajutorul unui blender,până când se formează o pastă omogenă. Sucul se bea în fiecare zi,în pauza dintre mese.

Mai multe