Beneficiile neştiute ale piersicilor
Dieta bazată pe piersici te ajută să slăbeşti dacă o respecţi cu stricteţe. Aceste fructe nu doar că asigură detoxifierea organismului, dar au şi proprietatea de a normaliza valorile colesterolului şi ale glicemiei.
Piersicile sunt nu doar gustoase,ci şi o sursă naturală de vitamine pentru organism. În plină vară,consumul de piersici ne hidratează şi ne ajută,în acelaşi timp,să scăpăm de kilogramele acumulate peste greutatea corporală normală şi,implicit,de inestetica burtă.
Inamicul anemiei
Piersica este un fruct săţios care te ajută nu doar să slăbeşti,ci şi să te vindeci de anumite boli. “Pentru că au proprietatea de a reduce colesterolul,aceste fructe previn,implicit,şi afecţiunile cardiovasculare,deoarece ajută la reglarea tensiunii arteriale. De asemenea,persoanele care mănâncă frecvent piersici vor avea o imunitate sporită pentru că vor beneficia de toate substanţele nutritive din aceste fructe. În acest fel,organismul va reuşi să iasă învingător din lupta cu boli precum anemia,afecţiunile renale sau infecţiile. Şi unele tipuri de cancer vor avea o incidenţă mai scăzută dacă mâncaţi frecvent piersici”,susţine dr. Laurenţiu Luca,directorul Clinicii PULS.