Budincă cu legume şi curcan

13 iunie 2011   Psihologie

Astăzi vă prezentăm o reţeta unei delicioase budinci. Pe lângă faptul ca se prepară repede este foarte gustoasă şi sănătoasă.

Pregătire:40 minuteFierbere:20 minuteCoacere:30 minuteDificultate:micăKcal:400Ingrediente pentru 4 porţii300 g piept de curcan2 morcovi1 rădăcină de pătrunjel1 bulb de ţelină mică5 cartofi4 ouă3-4 castraveţi muraţi½ gogoşar murat3 linguri de mazărepătrunjel verdesarepiperCum se prepară1.Se pune carnea la fiert în apă cu puţină sare,se curăţă cu grijă spuma formată,apoi se adaugă legumele curăţate,spălate şi netăiate. Se lasă să fiarbă,la foc mic,circa 25 de minute. Se strecoară,păstrând zeama pentru prepararea unei supe,eventual cu găluşte.2.Cartofii se pasează,iar restul legumelor şi carnea se taie cubuleţe. Se pun toate într-un castron,se adaugă peste ele,mazărea,gălbenuşurile,gogoşarul şi castraveţii muraţi,tăiaţi cubuleţe. Se condimentează cu sare şi piper,după gust şi se încorporează uşor albuşurile bătute spumă.3.Se toarnă amestecul într-o formă de tort unsă şi tapetată şi se introduce la cuptor pentru 30 de minute,la foc potrivit.Cumpără Click!pentru femei,ai CADOU8 pagini cu reţeţe. Colecţionează-le şi fă-ţi cartea ta de bucate!  A aparut nr 23 care te îmbie cu câteva idei irezistibile.

Mai multe