Câte E-uri are un sandviş

25 august 2016   Psihologie

Ţinând cont de bunele practici la nivelul Uniunii Europene, de neîncrederea consumatorilor în produsele comercializate, atât din perspectiva calităţii acestora, cât şi a conformităţii informaţiilor ce se regăsesc pe etichetele acestora, InfoCons, împreuna cu Federaţia Asociaţiilor de Consumatori, a iniţiat un Proiect de limitare a numărului de aditivi alimentari (E-uri), coloranţi şi conservanţi la maxim 5.

În vederea susţinerii acestui demers prezentăm mai jos o serie de Teste Comparative asupra produselor alimentare,efectuate de InfoCons-Asociaţie pentru Protecţia Consumatorilor.

Puse la pachet sau doar pentru o gustare rapidă,atât pentru cei mici,cât şi pentru cei mari,sanvişurile reprezintă una dintre cele mai comune forme de prezentare a mâncării. Dar te-ai gândit până acum cate E-uri poti regăsi într-un sandviş?!

InfoCons este alături de consumatori şi pune la dispoziţie o serie de tipuri de sandvişuri şi maximul de E-uri ce se pot regăsi în acestea,calculate în baza Testelor Comparative efectuate.

Află de AICI ce E-uri conţin sandvişurile disponibile în comerţ.

Mai multe