Câte haine iau femeile degeaba în bagaj?

11 iulie 2011   Psihologie

Că femeile au tendinţa de a lua multe lucruri inutile în bagaj, este lucru ştiut. Dar acum este şi demonstrat, în urma unui studiu realizat în Marea Britanie.

Astfel,în urma cercetării,s-a ajuns la concluzia că femeile-şi iau de două ori mai multe haine în bagaj decât este necesar. De ce oare? Răspunsul este foarte simplu:doar ca să fie acolo,în caz că este nevoie de ele.

Deşi,potrivit studiilor,o femeie are nevoie de aproximativ 34 de obiecte vestimentare pentru o săptămână de vacanţă,ea pune în bagaje cam 60.

Aşa că ele ajung să plece în concediu cu o sumedenie de bagaje,lucru care,nu de puţine ori,este sămânţă de scandal între ele şi partener.

La cercetare au participat peste 2000 de femei,iar 77% dintre ele au recunoscut că le place să pună în bagaj mult mai multe obiecte vestimentare decât ar avea nevoie,pentru că le este extrem de greu să se decidă doar la câteva haine.

Printre accesoriile care rămân nefolosite în concediu se numără pălării,ochelari de soare,costume sau unele costume de baie.

Mai multe