Cele mai sănătoase băuturi naturale existente

13 august 2014   Psihologie

Ţi-e sete? Înlocuieşte băuturile carbogazoase şi sucurile din comerţ cu una dintre cele mai sănătoase băuturi naturale din lume!

Iată care sunt acestea:

Apa

Întrucât fără ea nu putem trăi,trebuie să bem mai multă apă decât orice altă băutură. Bea aprox. 40 ml. de apă / kc. / zi. Nu uita ca atunci când consumi alcool şi cafea,să bei mai multă apă pentru a evita deshidratarea. Pe lângă hidratare,apa asigură digestia,ajută la eliminarea toxinelor din organism,fiind o componentă esenţială a sângelui. Dacă te-ai plictisit de apa fără gust,poţi adăuga câteva felii de lămâie/castravete sau câteva crenguţe de mentă proaspătă.

Suc de rodie

Sucul de rodie conţine o mulţime de antioxidanţi care previn inflamaţiile,bolile de inimă,cancerul,îmbătrânirea prematură,etc. Aşadar,îţi recomandăm să bei un pahar de suc de rodie pur / zi.

Suc de legume

Fă o salată de legume crude (salată verde,spanac,varză,morcovi,castraveţi,ţelină,etc.). Acum,pune-o în blender,adaugă puţină apă şi savureaz-o! Genul acesta de sucuri curăţă foarte bine tractul digestiv,detoxifiază,reduce inflamaţia şi alcalinizează pH-ul organismului.

Află de AICI ce beneficii are sucul de sfeclă roşie.

Mai multe