Clătite cu pui şi legume

15 iunie 2011   Psihologie

Pe lângă clătitele tradiţionale cu gem, brânză sau ciocolata, exista şi clătitele cu legume şi carne. Astăzi vă propunem o savuroasă reţetă de clătite cu legume şi pui.

Pregătire:30 minutePrăjire:15 minuteDificultate:micăKcal:300Ingrediente pentru 4 porţii200 g piept de pui4 ciuperci1 ardei gras roşu1 morcov fiert2 căţei de usturoi2 linguri unt4 linguriţe caşcaval raspătrunjel verdesarepiperCum se prepară1.Se taie carnea cuburi sau fâşii,se condimentează cu sare şi piper,după gust,şi se prăjesc,în unt,2-3 minute pe toate părţile. Se adaugă ciupercile tăiate felii,ardeiul tăiat fâşii şi se călesc în continuare până scade toată zeama lăsată de legume. Se adaugă morcovul tăiat cuburi şi se condimentează,după gust,cu usturoi,sare şi piper şi se ia de pe foc.2.Se fac patru clătite sărate mai mari şi se ţin calde. Se aşază fiecare clătită pe farfuria de servit,se presară caşcaval ras,se împarte umplutura şi se pliază. Se presară cu pătrunjel verde şi se servesc calde.Cumpără Click!pentru femei,ai CADOU8 pagini cu reţeţe. Colecţionează-le şi fă-ţi cartea ta de bucate!  A aparut nr 23 care te îmbie cu câteva idei irezistibile.

Mai multe