Cum să combini corect sucurile din fructe

18 ianuarie 2017   Psihologie

Unele combinaţii de sucuri de fructe sunt nefaste pentru organism şi pot provoca balonare, indigestie, reflux gastric. De pildă cele acide nu trebuie băute în amestec cu acelea dulci.

Sucurile din fructe:prune,struguri,banane,cireşe dulci,pere dulci.

Sucuri din fructe sub-acide:mere,caise,fructe de pădure,mango,nectarine,papaya,piersici,pere.

Sucuri din fructe acide:mere acre,afine,grapefruit,struguri acri,lămâi,portocale,lime,ananas,prune acre,rodii,kiwi,căpşuni.

Fructele dulci se pot combina cu cele sub-acide,dar nu şi cu cele acide. De asemenea,fructele acide pot fi combinate doar cu cele sub-acide pentru realizarea sucurilor.

Iată cele mai potrivite combinaţii!

Kiwi cu portocale şi grepfrut

Dacă vrei un suc care să îndepărteze răcelile şi să ajute la stimularea imunităţii în anotimpul rece,printre cele mai sănătoase sucuri antirăceală este sucul de grepfrut,portocale şi kiwi. Având un conţinut bogat de vitamina C,aceste fructe combinate sunt excelente pentru combaterea gripelor.

Citeşte mai multe despre cum trebuie să combini sucurile din fructe pe clicksanatate.ro

Mai multe