Cum te ajută soarele să slăbeşti? Dieta incredibilă a verii!

8 iunie 2015   Psihologie

Nu mai puţin de 120 de reţete de slăbit recomandă asocierea unor diete cu expunerea la ultraviolete naturale (deci, cu mersul la plajă).

Specialiştii s-au pus de acord că expunerea la soare este o metodă foarte eficientă de a da kilogramele jos,pe de o parte datorită căldurii,care provoacă transpiraţia şi pierderea caloriilor,pe de altă parte datorită influenţei radiatiilor ultraviolete asupra metabolismului.

O dietă populară în rândul femeilor din ţările nordice-bazată pe corelarea alimentaţiei cu orele de expunere la soare şi exerciţiile fizice-ia în calcul şi alte două aspecte:vârsta persoanei care ţine dieta şi temperamentul ei. 

Temperamente active-sangvin şi coleric 

Sangvinicul este energic,optimist,trece rapid de la o stare la alta,sociabil,are spirit de grup şi de lider. Colericul este iritabil,nervos,trece mai greu de la o stare la alta,este greu de urnit şi greu de oprit atunci când se implică în ceva.

Vârstele 16-22 ani

Se recomandă:

-înainte de plajă:efectuarea de exerciţii fizice uşoare. Este foarte bine să se consume 100-120 g ml ceai uşor îndulcit,călduţ,bine acrit cu zeamă unei jumătăţi de lămâie.-la plajă:nu trebuie consumate lichide dulci,ci numai apă plata sau obişnuită. Se impune un contact des cu apa (duş din 10 în 10 minute pentru stimularea arderilor de grăsimi).-după plajă:se consumă minimum 300 ml apă necarbonatată,se fac un duş fierbinte,în limitele suportabilului,şi 10-12 minute de gimnastică a abdomenului.Dietz de baza:salate crude,brânzeturi acre degresate,foarte puţin ulei prăjit şi dulciuri. Dulciurile pot fi mâncate în primele ore după trezire.Citeşte mai departe pe ANTENA SATELOR

Mai multe