Elizabeth McGovern, din „Downton Abbey‟, arată minunat la 60 de ani! Cum îşi menţine silueta de adolescentă?

10 ianuarie 2022   Psihologie

Chiar şi fără corsetele pe care le poartă în serialul care a contribuit din plin la notorietatea sa, Elizabeth McGovern are o talie de vis! Cum reuşeşte să se menţină într-o formă fizică de invidiat la 60 de ani?

Cea care o interpretează pe Lady Cora în „Downton Abbey‟ se plânge că toate corsetele pe care le-a purtat la filmări au fost “adevărată tortură”, însă actriţa n-are nevoie de ele ca să arate suplă în viaţa reală. Frumoasa vedetă de 60 de ani ne-a dezvăluit secretul siluetei sale zvelte!

Actriţa nominalizată la Oscar a discutat, duminica aceasta, despre înaintarea în vârstă la Hollywood, într-o vizită făcută celor de la BBC. Ea susţine că s-a simţit adesea restricţionată în calitatea ei de actriţă trecută de tinereţe, din cauza lipsei rolurilor pentru femeile mai mature.

“Când ajungi la vârsta mea, tot ce primeşti este să joci rolul unei femei nebune, care nu şi-a dorit niciodată să devină mama perfectă sau soţia ideală şi a devenit, drept urmare, isterică şi chiar alcoolică, sau rolul unei bunicuţe minunate, care-şi ţine frumos mâinile în poală”, dezvăluie vedeta din „Downton Abbey‟.

Totuşi cum de reuşeşte Elizabeth să arate atât de bine la 60 de ani?

McGovern a recunoscut că se menţine în formă cu ajutorul plimbărilor regulate pe care le face şi a şedinţelor ei de yoga. Întrebată ce-i displace fizicul ei, actriţa a recunoscut că are un trup destul de OK pentru vârsta pe care o are, dar că “mi-am dorit dintotdeauna o altă faţă, mi-ar fi plăcut una mai dramatică decât cea pe care o am acum”. Cu siguranţă că fanii ei şi ai serialului în care a apărut nu sunt de acord cu ea şi îndrăgesc fiecare cadru larg sau restrâns cu superba actriţă!

Foto - Shutterstock

Mai multe