Fructele zemoase, de ajutor pe caniculă

20 iulie 2011   Psihologie

Dulci, zemoase şi foarte sănătoase, fructele sezonului sunt cele care păstrează organismul sănătos şi hidratat. Faceţi o cură de pepene roşu, piersici sau pere. Iată la ce vă ajută.

Pepenele verdete scapă de toxine

Pentru că mai mult de 90% din compoziţia sa este apă,pepenele verde curăţă şi detoxifică organismul,elimină toxinele din ficat,protejează intestinele subţiri.

Este recomandat persoanelor cu un grad mai mare de uzură a organismului,bătrânilor şi celor care au o alimentaţie încărcată de toxine. Miezul zemos şi delicios al pepenelui verde are efecte revigorante şi energizante asupra organismului.

Piersicile hidratează

Parfumate şi gustoase,piersicile şi caisele sunt o adevărată compoziţie magică:săruri minerale,vitamine şi fibre. „Mâncaţi-le cu încredere", spun specialiştii.

Efectul hidratant al piersicii, cât şi conţinutul bogat în minerale ce le înlocuiesc pe cele pierdute prin transpiraţie sunt doar câteva dintre aspectele care fac din acest fruct un medicament împotriva problemelor cauzate de caniculă. Mai mult, piersicile sunt admise în foarte multe diete de slăbit.

Citeşte continuare pe Click.ro!

Mai multe