Iată ce fructe şi legume poţi prepara la grătar

25 mai 2015   Psihologie

Pe lângă carne, pe grătar mai poţi prepara legume şi fructe. Iată câteva sugestii gustoase şi sănătoase.

Piersici

Piersicile sunt foarte gustoase chiar şi atunci când le prepari pe grătar. Consumă-le împreună cu o bucată de pui pentru o masă hrănitoare şi delicioasă. 

Pepene roşu

Dulce,revigorant si adorat de mulţi,pepenele verde are un gust special pe grătar. Căldura de grătar intensifică dulceaţa fructului suculent,care poate fi servit direct de pe grătar sau într-o salată.

Ananas

Este la fel de normal să punem ananasul pe grătar cum este să-l punem în blender. Se taie fructul în inele,se pune pe grătar,după care poate fi consumat ca gustare alături de puţină îngheţată de vanilie şi sos de rom.

Zucchini şi squash

Poţi să încerci aceste legume în stil kebab sau,pur şi simplu,la grătar,cu un pic de sare şi puţin ulei de măsline. Această combinaţie este o garnitură care se găteşte în câteva minute.

Ciuperci portobello

Este timpul ca burgerii din ciuperci portobello să primească respectul cuvenit. Textura lor le face un substitut perfect pentru hamburgeri,iar de aroma lor te poţi bucura oricând,fie că eşti vegetarian sau nu.

Mai multe