Ioana Maria Moldovan te învaţă să prepari cea mai bună limonadă!

17 iulie 2015   Psihologie

Nu trece nicio zi din sezonul cald fără ca Ioana să bea cel puţin o limonadă, dulce-acrişoară şi sănătoasă, bogată în vitamina C. Vedeta îţi dezvăluie reţeta celei mai bune băuturi răcoritoare de vară.

Deşi credea că deja a degustat cam tot ce era mai bun în materie de băuturi răcoritoare,Ioana a avut parte de curând de un curs spontan de pregătire a limonadei. „La câtă limonadă am băut,atât în ţară cât şi vacanţele petrecute în străinătate,pot spune că sunt expertă în limonadă”,recunoaşte Ioana Maria Moldovan. Cu toate acestea,vedeta Prima TV spune că nu a avut norocul să bea cea mai bună limonadă,până de curând,când a intrat,întâmplător,într-o cochetă cafenea din Capitală. Din obişnuinţă,a cerut o limonadă cu mentă,însă gustul băuturii a cucerit-o pe loc. „Am întrebat barmanul care este secretul,cum se face. Întâmplător,barmanul era chiar patronul şi fără să stea pe gânduri,mi-a spus că mă învaţă să o o fac. Am crezut că este o glumă,dar omul s-a şi pus pe treabă”. Astfel,Ioana a ajuns să prepare împreună cu Marius,profesorul în pregătirea limonadei,nu una,ci trei băuturi diferite,de lămâie,căpşuni şi fructul pasiunii. „A fost o experienţă interesantă,pe nepusă masă,am râs,am povestit şi am învăţat şi alte trucuri în ale bucătăriei de la Marius,despre care am aflat că este bucătar de meserie”,încheie Ioana.

Reţeta învăţată de Ioana pentru o limonadă delicioasă

Ingrediente necesare:lămâie,pe care o curăţăm exact ca pe un grepfrut;miere;opt cuburi de gheaţă;ghimbir,mentă,sirop de căpşuni sau fructul pasiunii.

Mod de preparare:

•    Punem ingredientele în blender şi peste turnăm apă (plată sau minerală),doar cât să le acopere.

•    Apoi le amestecăm la blender până nu mai auzim sunetul cuburilor de gheaţă.

•    După aceea,punem mentă,ghimbir,sirop de căpşuni sau fructul pasiunii,depinde din ce vrem să facem limonada şi putem introduce chiar şi o portocală. Apoi mai amestecăm toate ingredientele încă 10 secunde la blender. 

Mai multe