Laptele de capră, antiinflamator natural

31 mai 2017   Psihologie

Când vine vorba despre lactate, laptele de vacă rămâne cel mai cunoscut şi folosit, însă nu trebuie să neglijezi nici laptele de capră!

Dacă până acum ai băut lapte de vacă cu regularitate,descoperă de ce ar fi indicat să-l înlocuieşti câteodată cu acela de capră.Chiar dacă are gustul un pic diferit faţă de cel de vacă trebuie precizat faptul că are un nivel mai scăzut de lactoză,la fel ca şi nivelul lipidic,ceea ce contribuie la o digestie mai bună.

Se digeră mai uşor

Acizii graşi mono şi polinesaturaţi pe care-i iei din laptele de capră joacă un rol important în menţinerea unui stil de viaţă sănătos. Este un motiv în plus pentru care să alegi să consumi cu regularitate lapte de capră,mai ales că aceste tipuri de acizi se regăsesc în el ntr-o cantitate mai mare decât în cel de vacă.

Compoziţia laptelui de capră şi structura sa proteică îl transformă într-un aliment mult mai facil de digerat de organismul uman,chiar şi de persoanele cu intoleranţă la lactoză.

Mai multe