Legătura dintre tumori şi alimentaţie

17 februarie 2014   Psihologie

„Bomba” ultimului Congres Mondial al Cancerului, ţinut la Paris, a fost victoria morcovului şi a rubedeniilor lui împotriva bolilor oncologice.Fructele şi legumele au triumfat.

Un studiu mamut,întins pe o durată de 35 de ani şi efectuat pe 500.000 de subiecţi,a dovedit fără drept de apel că alimentaţia vegetariană reduce drastic apariţia cancerului. Practicanţii terapiilor naturiste au avut dreptate. Când Dumnezeu a lăsat boala,a lăsat şi leacurile care o pot vindeca.

„De necrezut”,a exclamat profesorul francez Michel Boiron,preşedintele fondator al Congresului Internaţional al Cancerului. „Scepticismul nostru este învins. Cifrele studiului EPIC (European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition=Investigaţia europeană prospectivă privind cancerul şi alimentaţia) sunt de necombătut. Legătura dintre cancer şi alimentaţie este edificată.”

Deşi nu e nouă,ideea că hrana joacă un rol decisiv în stoparea sau dezvoltarea tumorilor canceroase a fost multă vreme respinsă,minimalizată sau privită cu scepticism de lumea medicală occidentală. Cancerul era interpretat ca o boală în sine,declanşată prin dereglarea necontrolată a unor celule. Un soi de

nebunie” organică.

Află de AICI ce legume şi cereale trebuie să consumi pentru a preveni tumorile!

Mai multe