Reglează-ţi natural nivelul colesterolului!

9 noiembrie 2012   Psihologie

Peste 30% din populaţia României suferă de hipertensiune arterială şi diabet zaharat ca efect al colesterolului mărit, potrivit unui studiu national. Însă, schimbarea stilului de viaţă şi suplimentele alimentare pot reduce riscurile la minimum.

Hipercolesterolemia este un factor de risc de primă importanţă în apariţia bolilor cardiovasculare asociate societăţii moderne.

Suplimentele alimentare au menirea de a completa dieta normala,de a preveni sau corecta diverse afecţiuni în care stilul de viaţă,inclusiv alimentaţia,şi-au pus amprenta nefastă asupra stării de sănătate.

O soluţie inedită si eficientă pentru combaterea hipercolesterolemiei este Cholest Bio,un produs natural obţinut din drojdie de orez rosu.

Cum acţionează?

Drojdia de orez este un compus natural originar din China,obţinut printr-un proces de pasteurizare,care acţionează prin reducerea la valori normale a nivelului colesterolului circulant.

În plus,produsul beneficiază de o tolerabilitate superioară comparativ cu statinele de sinteză,eficienţa lui fiind similară cu cea a medicamentelor destinate tratamentului si profilaxiei acestei patologii.

Suplimentul alimentar se administrează câte o capsulă de două ori pe zi sau se pot lua câte două capsule odată în timpul mesei.

Atenţie!Produsul este contraindicat pacienţilor care suferă de afecţiuni hepatice,în sarcină şi alăptare.

Preţ recomandat de către producătorul Ropharma-35 lei.

Mai multe