Reţeta zilei - Salată de curcan în lipie

6 iulie 2011   Psihologie

Carnea de curcan are cea mai mică cantitate de grăsimi saturate sau colesterol dintre toate tipurile de carne, aşa că astăzi vă prezentăm o delicioasă reţetă.

Pregătire:20 minuteDificultate:micăKcal:400Ingrediente pentru 2 porţii2 lipii arăbeşti300 g carne de curcan fiartă1 ardei galben1 ardei verde2 roşii2 căţei de usturoi250 g brânză FetasarepiperCum se prepară1.    Se taie carnea cuburi şi se aşază într-un castron. Se curăţă ardeii de cotoare,seminţe şi se taie cuburi. Căţeii de usturoi se taie felii sau se zdrobesc. Se taie roşiile sferturi,se îndepărtează seminţele şi apoi se taie felii sau cuburi. Brânza se taie cuburi.2.    Se condimentează toate ingredientele cu sare şi piper,după gust,şi se amestecă uşor să nu se sfărâme. Se aşază salata pe cele 2 lipii,se împachetează şi se aşază pe farfuria de servit,tapetată cu frunze de salată verde. Alături se poate servi o cremă de brânză şi un ardei iuteCumpără Click!pentru femei,ai CADOU8 pagini cu reţete. Colecţionează-le şi fă-ţi cartea ta de bucate!  A aparut nr 26 care te îmbie cu câteva idei irezistibile.

Mai multe