Singura cafea pe care trebuie să o bei

19 martie 2019   Psihologie

Adori să serveşti cafeaua de dimineaţă acasă? Sau o bei cu colegii, la birou? Indiferent de locul unde preferi să o serveşti, ştii care e cea mai bună pentru tine? Singura cafea pe care trebuie să o bei este... celebrul cafe latte!

Este o băutură delicioasă şi în care poţi pune multe arome. Dar te întrebi de ce cafe latte este singura cafea pe care trebuie să o bei? Pentru că este mult mai sănătoasă.

Singura cafea pe care trebuie să o bei - cafe latte

Un cafe latte, în comparaţie cu alte cafele aromate, are doar 95 de calorii. În plus, conţine 3.5g grăsimi şi 75mg cofeină. O cantitate mică de cafe latte oferă oricărui băutor 30% din doza zilnică recomandată de calciu.

Când vine vorba de espresso simplu, cappuccino, etc., aceste băuturi sunt fie prea tari, fie au un aport calorc ridicat, fiind nerecomandate în caz de dietă. În plus, un cafe latte pe zi îţi va ţine de foame în comparaţie cu o cafea fără lapte.

Dacă nu tolerezi lactoza sau pur şi simplu nu bei lapte de origine animală, poţi cere cafe latte cu lapte de soia, migdale sau orez. În cel mai rău caz, poţi încerca să prepari acasa zi de zi cafe latte. Tot ce trebuie să faci e să îţi iei un mic espressor. Poftă bună la cafe latte!

Sursa: realitatea.net

Mai multe