Rowenta Express Air Brush – păr strălucitor şi drept în doar câteva minute

14 februarie 2019   Dezvoltare personală

Cea mai frumoasă perioadă a anului pentru noi, fetele, se apropie: Valentine’s Day, Mărţişor, 8 Martie. Fie că alegi să fii chic sau casual, părul tău va fi remarcat cu ajutorul periei cu aer cald Express Air Brush de la Rowenta.

Stilizare 2 în 1: uscare şi îndreptare într-un timp redus la jumătate

Peria Express Air Brush de la Rowenta se strecoară gentil printre firele de păr umede. Difuzia de aer cald conferă o uscare rapidă, iar perii încălziţi le tensionează şi facilitează îndreptarea.

Şuviţele sunt descurcate şi uscate prin mişcări simple, de la rădăcină până la vârfuri, pentru ca tu să te bucuri de cât mai multe complimente. Aranjează şi netezeşte chiar şi cel mai dificil păr, cu Rowenta Express Air Brush!

Coafură lejeră, rezultate rapide

Tehnologia Termo Control protejează cuticula firului de păr, iar generatorul de ioni reduce efectul de electrizare şi îi dă strălucire - astfel, acesta rămâne neted, gata să fie mângâiat.

Simplu de manevrat datorită mânerului ergonomic şi al cablului 360°, peria îţi oferă libertate de mişcare. În plus, are două trepte de viteză şi temperatură, funcţie pentru aer rece. Rezultate rapide în cel mai scurt timp!

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi pentru mediul înconjurator.

Pentru mai multe informaţii accesează

www.rowenta.ro,www.facebook.com/RowentaRomania,

https://www.instagram.com/rowentaromania/

Mai multe