5 exerciţii simple pentru un posterior ferm

11 iunie 2014   Spiritualitate

Posteriorul este unul din părţile corpului la care o femeie este întotdeauna atentă. Tot mai multe reprezentante ale sexului frumos sunt preocupate să-şi modeleze corpul.

Muşchiul gluteu este grupa musculară responsabilă ca tu să ai posteriorul mult visat. Pentru construirea muşchilor din această zonă trebuie să îţi canalizezi atenţia spre un anumit timp de exerciţii conceput special pentru  mărirea posteriorului.

În cele ce urmează îţi vom arăta cele mai bune modalităţi de a avea rezultatele pe care le doreşti în cel mai scurt timp:

Genuflexiuni

Pentru un posteriorde efect,efectuează serii de genuflexiuni. Acest tip de exerciţiu dă formă feselor şi construieşte muşchii din zonă. De asemenea,îmbunătăţeşte forma picioarelor,oferindu-le un aspect proporţionat.

Fandări

Sunt la fel de eficiente ca şi genuflexiunile,cu rol în modelarea şi tonifierea muşchilor fesieri. Pentru cele mai bune rezultate,repetă acest exerciţiu în mod regulat. Fandează pe un singur picior,atât în faţă,cât şi pe lateral. Aşteaptă până când fesa este încordată şi rămâi în această poziţie încă 5 minute,apoi schimbă piciorul. Pentru un rezultat optim,repetă acest exerciţiu de 10 ori.

Exerciţii cu haltere

Utilizarea halterelor te pot ajuta să-ţi măreşti dimensiunea posteriorului. Fie că le execuţi acasă,fie în sala de gimnastică,asigură-te că ai greutăţile potrivite. Pe măsură ce corpul tău se va obişnui cu o anumită greutate,poţi să o măreşti pe parcurs

Joggingul

Alergatul ajută la tonifierea organismului din cap până în picioare. Acasă,pe bandă,sau în parc,cele 15 minute pe care le dedici organismului,efectuând acest tip de mişcare,te vor ajuta la menţinerea unui tonus muscular ridicat.

Scările

Escaladarea scărilor îm fiecare zi poate fi un mod plăcut de construirea a masei musculare. Acest tip de exerciţiu antrenează atât posteriorul,cât şi picioarele. Pentru un plus de eficienţă,acesta trebuie făcut sărind peste scări de câte două,apoi în marş rapid înapoi,fără a consuma foarte multă energie.

Alimentelejoacă un rol foarte important în dieta şi sportul pe care îl practici. Pentru ca acestea să aibă efect,ţine cont de ele atunci când mănânci. De asemenes,fii atentă la cantităţi. Evită fast food-ul şi prăjeala,dar şi chips-urile. Mănâncă sănătos,minim 3 porţii de fructe proaspete pe zi. Hidratează-ţi organismul prin consumul a minim 3 litri de apă zilnic.

 Citeşte şi:

Exerciţii fizice pentru diverse probleme de sănătate

Exerciţii de făcut în faţa televizorului

Mai multe