Cele 3 superputeri pe care nu ştiai că le ai

18 iulie 2017   Spiritualitate

Atât Wonder Woman, cât şi Superman deţin puteri incredibile, dar nici noi nu suntem mai prejos. Fiecare om are puteri nebănuite şi neexploatate, dar care se află în spatele potenţialelor noastre. Iată care sunt cele trei superputeri pe care  le deţinem.

Cuvântul

Puterea noastră de exprimare şi scriere este probabil cea mai mare superputere pe care o deţinem. Aşadar, nu subestima niciodată puterea cuvintelor deoarece ele pot provoca bine, dar şi rău. Ele pot răspând fericire sau nefericire. Recunoscând acest lucru şi ţinând seama de limbaj, putem spune că personajele cu puteri nu sunt mai câştigate decât noi.

Empatia

Nu toţi oamenii sunt empatici. Dar, pentru cei care sunt, să ştiţi că aceasta este o surperputere, pentru că reuşeşti să-i înţelegi pe cei din jur, să-i asculţi fără să-i judeci, ştii să ieşi din orice problemă şi să faci tot posibilul ca să-i ajuţi pe cei dragi. În plus, un studiu a arătat că cei care citesc seria harry Potter sunt mult mai empatici decât cei care nu au făcut-o. „Empatia este un mod de a răspândi magia”, spune J.K. Rowling!

Conexiunea minte-corp

Este din ce în ce mai evident că mintea are control asupra corpului şi invers. Un dezechilibru între acestea două poate duce la anxietate şi depresie. Pe de altă parte, stresul poate avea impact negativ asupra sănătăţii. În plus, o mentalitate pozitivă şi deschisă te poate însănătoşi şi te poate face mai fericită. Folosind puterea pe care mintea o are asupra corpului prin mindfulness, mantre pozitive şi o atitudine deschisă, poţi face multe pentru a-ţi îmbunătăţi sănătatea fizică.

Prin intermediul puterilor pe care le deţinem, răspândim sănătate, dragoste, egalitate şi bucurie pentru toţi. O superputere vine implică o mare responsabilitate.

Credit foto: www.screenrant.com

Mai multe