Cele mai bune exerciţii pentru picioare de model

14 iunie 2017   Spiritualitate

Dacă simţi că nu mai încapi în perechea preferată de blugi sau pur şi simplu nu eşti mulţumită de cum arată picioarele tale, încearcă să faci câteva exerciţii de tonifiere. Nu o să îţi vină să crezi cât de eficiente sunt.

Genuflexiuni cu picioarele depărtate

Adoptă o poziţie dreaptă,cu picioarele perfect depărtate şi tălpile lipite de podea. Îndreaptă vârfurile picioarelor spre exterior şi execută 2 seturi de genuflexiuni a câte 20 de repetări fiecare.

Genuflexiuni cu greutate în mâini

Ia o greutate şi poziţioneaz-o în faţa pieptului. Depărtează picioarele şi execută câte 2 seturi de genuflexiuni a câte 15 repetări.

Podul

Stai întinsă pe spate cu picioarele flexate şi mâinile pe lângă corp. Doar călcâiele trebuie să rămână pe sol,iar restul piciorului să fie ridicat. Din această poziţie,ridică bazinul şi menţine-l câteva secunde,după care revin-o la poziţia iniţială. Repetă mişcarea de câte ori simţi nevoia. Nu numai că îţi va lucra picioarele,dar şi posteriorul.

Mersul pe vârfuri

Inspirat de la balerine,mersul pe vârfuri lucrează muşchii picioarelor şi le tonifiază. Ia câte o greutate în fiecare mână şi mergi pe vârfuri cât de mult poţi. Poţi să faci pauze de 10 secunde între seturi.

Ridicarea piciorului în spate

Aşază-te în genunchi,cu mâinile sprijinite pe podea. Din această poziţie,ridică piciorul flexat în spate,astfel încât coapsa şi gamba să formeze un unghi de 90 de grade,iar talpa să fie orientată spre tavan. Repetă exerciţiul de 20 de ori pentru fiecare picior.

Mai multe