Exerciţii pilates pentru un stomac plat

19 iulie 2014   Spiritualitate

Îţi doreşti să ai un abdomen tonifiat, însă grăsimea de pe burtă refuză să dispară? A venit momentul să încerci aceste exerciţii, iar rezultatele nu se vor lăsa aşteptate!

100 de abdomene

Pentru a avea abdomenul mult visat,trebuie să-ţi pui la treabă muşchii abdominali. Stai întinsă pe spate,cu picioarele apropiate şi mâinile pe lângă corp. Ridică picioarele câţiva centimetri de la podea,încordează abdomenul şi apropie braţele în faţa bazinului. Adu capul în piept,încât să vezi picioarele. Inspiră adânc,expiră şi lasă capul,mâinile şi picioarele pe podea. Repetă de 100 de ori.

50 de aplecări

Stai în şezut,cu picioarele depărtate şi spatele drept. Ridică mâinile la nivelul umerilor şi apleacă-te aducând mâna stânga la piciorul drept,revino în poziţia de drepţi şi adu mâna dreaptă la piciorul stâng.  Repetă de 50 de ori,având grijă să ai tot timpul abdomenul încordat.

Citeşte şi:

Dieta pentru un abdomen plat

Trucuri pentru un abdomen plat

100 de lumânări

Stai pe spate,cu mâinile pe lângă corp şi capul pe podea. Ridică picioarele la 90˚,încordează abdomenul şi răsuceşte-ţi bazinul în stânga şi în dreapta,fără să ridici capul sau mâinile de pe podea. Repetă de 100 de ori.

Sursa foto:womenheathmag.com

Mai multe