FOTO Un bărbat transgender aşteaptă primul copil de când a renunţat la un tratament hormonal

29 septembrie 2020   Dragoste și sex

Un bărbat transgender şi-a întrerupt tratamentul hormonal cu testosteron, iar acum el şi soţul său aşteaptă primul copil.

Bennett (36 de ani) şi Malik Kaspar-Williams (39 de ani) locuiesc în Los Angeles. Bennet este de profesie avocat şi s-a născut de sex feminin. Timp de un deceniu, s-a identificat ca fiind lesbiană şi, ulterior, ca făcând parte din genul non-binar, potrivit Daily Mail.  

El a început tratamentul hormonal în 2014 şi şi-a întâlnit soţul, un designer de interior, în vara anului 2017. Cuplul a decis că este timpul să-şi întemeieze o familie, aşa că Bennett, căruia nu i-a fost operat şi organul genital feminin, a încetat tratamentul hormonal în februarie 2020. Sarcina a început, iar cuplul îşi aşteaptă bebeluşul la sfârşitul acestui an. Mama avocatului a fost şocată, însă a încântat-o vestea cea mare. Sarcina decurge normal, fără complicaţii. 

„Nu eram sigur cum voi reacţiona la renunţarea tratamentului hormonal, aşa că am aşteptat câteva săptămâni înainte să-i spun lui Malik. Odată ce menstruaţia mea a devenit regulată, am ştiut că este momentul potrivit”, a explicat acesta. 

Întâlnind băieţi şi fete de-a lungul şcolii generale şi liceului, după ce a împlinit 18 ani, a început să se vadă doar cu femei. Pe măsură ce s-a implicat mai mult în comunitatea LGBTQ, a început să petreacă mai mult timp cu oameni care nu se conformează genului şi astfel şi-a dorit să devină transgender. 

În privinţa tratamentului, luând hormonul în fiecare zi, avocatul a început să observe o diferenţă în doar câteva săptămâni. A început să îi fie mai des foame, să fie mult mai energic şi să aibă mai multă forţă. La doi ani după ce a început tratamentul hormonal, Bennett a fost operat pentru îndepărtarea sânilor. De atunci, Bennett s-a simţit suficient de încrezător pentru a începe să se întâlnească cu bărbaţi.În 2017, avocatul şi-a întâlnit viitorul soţ pe o aplicaţie de dating. 

„Când ne-am întâlnit în sfârşit, după ore întregi de vorbit la telefon, am simţit că ne cunoaştem deja. Ne-am îndrăgostit destul de repede”, a povestit Bennett. La un an după relaţie, avocatul a fost cerut în căsătorie. 

FOTO Instagram @bennettonpurpose

Mai multe