Locul neobişnuit unde îţi poţi întâlni marea dragoste

2 septembrie 2018   Dragoste și sex

Cunoşti scenariul. Eşti în avion şi speri ca locul de lângă tine să fie liber, însă eşti plăcut surprinsă să vezi că ai un partener de călătorie extrem de drăguţ.

Ţi-ar plăcea să începi o conversaţie, însă sfârşeşti cu căştile în urechi, răsfoind revista aflată în faţa ta. Te întrebi ce s-ar fi putut întâmpla dacă ai fi spus un simplu "bună"? Ei bine, un nou studiu arată că e posibil să îţi fi întâlnit dragostea vieţii.

Peste 5.000 de pasageri din întreaga lume au participat la un studiu, iar rezultatele sunt surprinzătoare: 50 dintre ei şi-au întâlnit partenerul în avion. Mai mult, 16% dintre respondenţi au format o legătură profesională, iar 14% s-au împrietenit.

În afara relaţiilor, călătoriile ne schimbă mai mult decât credem. 80% dintre respondenţi au declarat că acum înţeleg lumea mai bine, 67% că sunt mai toleranţi, iar 63% mai răbdători, după o astfel de experienţă.

Aşadar, 1 din 50 de persoane şi-au întâlnit sufletul pereche în timpul unei călătorii cu avionul. Poate data viitoare acorzi mai multă atenţie celui de lângă tine!

Sursă: standard.co.uk

Mai multe