O femeie a născut primul ei copil la patru ore după ce a aflat că este însărcinată

7 decembrie 2020   Dragoste și sex

O femeie de origine britanică ştia de la medici că nu va putea să aibă niciodată copii. Din cauza unor dureri puternice de stomac, femeia a ajuns la spital, acolo unde a aflat că este gravidă. După doar patru ore de la primirea veştii, femeia a născut o fetiţă.

Danielle Adams Moore, în vârstă de 28 de ani, din oraşul Stoke, Anglia, a ajuns la spital după ce s-a plâns de dureri puternice de stomac, crezând că poate fi vorba despre constipaţie, apendicită sau pietre la rinichi. În urma unei ecografii, femeia a fost anunţată că este însărcinată în nouă luni şi, astfel, a fost trimisă de urgenţă în sala de operaţie unde a născut prin cezariană o fetiţă, scrie Daily Mail. 

Danielle a izbucnit în lacrimi din cauza şocului după ce a aflat că va deveni mamă, apoi a fost extrem de emoţionată când a venit pe lume copilul ei. Împreună cu soţul ei, în vârstă de 36 de ani, se pot considera acum o familie fericită. Pentru ei, s-a întâmplat un adevărat miracol. 

Cum a decurs sarcina “ascunsă” în cele nouă luni 

Danielle a povestit că nu a avut simptome care să-i pună un semn de întrebare, ci doar senzaţia de gât uscat. În plus, nu i-a crescut burtica, avea poftă de croasante şi a luat şase kilograme în greutate în perioada de carantină. 

Bătăile inimii ale fetiţei ei, Maisie-Rose, continuau să scadă, iar medicii au început să se îngrijoreze de faptul că aportul de oxigen al fătului ar putea fi compromis. Până la urmă, mama a reuşit să-şi ţină copilul la piept, după naştere, iar sentimentul a fost unul uimitor pentru Danielle. 

“A fost cel mai frumos sentiment din lume, ea ne-a completat şi ne-a făcut o familie”, a spus femeia. 

Danielle a trebuit să-i dea vestea, prin telefon, soţului său că va deveni tată deoarece nu avea voie să intre în departamentul de urgenţă al spitalului din cauza pandemiei de COVID-19. De altfel, l-a rugat să-i anunţe mama că va avea un copil. Prietenii şi familia i-au ajutat cu tot ce aveau mai bun pentru nou-născut. 

Tatăl fetiţei a fost şocat la auzirea veştii neaşteptate şi s-a simţit mândru atunci când şi-a ţinut, pentru prima oară, copilul în braţe. 

“Am rămas şocat, apoi copleşit şi uimit”, a spus bărbatul.

Mai multe