10 factori care ne influenţează viaţa sexuală

22 iunie 2015   Relații de cuplu

Tu ce faci când simţi că flacăra pasiunii a început să pălească? Fiecare dintre noi deţinem propria-i reţetă de a ţine vie dorinţa sexuală a partenerului (ei). Dar de ce să tratăm problema când putem s-o prevenim? Mai jos va vom arata 10 factori care ne influenţează viaţa sexuală.

Iată o listă cu cei mai importanţi factori care afectează viaţa sexuală:1. Starea de sănătate ne afecteaza viata sexuala

Dorinţa de a face dragoste este inhibată de afecţiunile de care suferi,iar la toate acestea se adaugă şi efectele adverse ale medicamentelor. Se ştie că,de exemplu,din cauza antidepresivelor scade libidoul şi apar problemele de ejaculare.

2. Rutina ne afecteaza viata sexuala

Adesea,rutina este principalul vinovat reclamat de cupluri. Aceleaşi activităţi zilnice la care se adaugă neînţelegerile de la serviciu pun într-un con de umbră armonia de altădată. Treptat,ajungi să uiţi de momentele în care vă complimentaţi reciproc,vă răsfăţaţi şi lăsaţi loc frustrărilor şi nemulţumirilor.

Iar la final apare şi întrebarea:de ce nu mai este totul ca la început? Simplu. Pentru că aţi uitat de voi. Vino mereu cu idei noi pentru a reîmprospăta viaţa de cuplu şi acordaţi-vă mai multă atenţie unul celuilalt!

Citeşte mai multe pe clicksanatate.ro.

Mai multe