5 lucruri pe care femeile vor să le audă de la partener!

27 octombrie 2015   Relații de cuplu

Dacă există un lucru care a ţinut întotdeauna de bărbaţi când îi întrebi despre femei, acesta e că trebuie să-şi imagineze ce le place să audă. Majoritatea bărbaţilor ar fi de acord că, atunci când vine vorba de complimente dulci, femeile nu pot fi mulţumite aşa uşor. Cu cât le spui mai multe, cu atât vor să audă mai multe.

Iată ce le place femeilor să audă de la partenerii lor:

1. Arăţi foarte bine

Fie că este vorba despre aspect,ţinută,profesionalismul de la locul de muncă sau abilităţile culinare,o femeie trebuie să audă acest lucru măcar o dată pe săptămână. Pur şi simplu,acest mic compliment ne face să ne simţim mai bine şi să nu ne pierdem încrederea în noi.Dr. Sushma Dayal,un psiholog clinic,spune că,"Fiecare dintre noi vrea să primească complimente, deoarece acestea îmbunătăţeşc imaginea de sine, ne ajută să scăpăm de inhibiţii, acţionează ca o motivaţie şi ne ajută să ne sporim personalitatea."

2. Vei fi o mamă bună

Cele mai multe femei aşteaptă cu nerăbdare să aibă copii,dar tind să se îndoiască atunci când vine vorba dacă va fi o mamă bună.

" Este important să îi spui unei femei că va fi o mamă bună şi că are calităţi materne, cum sunt compasiunea şi rezistenţa. Acest lucru îi va creşte încrederea în sine şi va fi pregătită pentru noul rol" spune Dr. Sushma.

3. Vrei să-ţi petreci viaţa alături de mine?

Cele mai multe femei tind să fie sensibile şi prin această întrebare,sunt obligate să se gândească mai mult la deciziile pe care le vor lua în viitorul apropiat. Prin acest compliment,

va afirma că este nerăbdător să petreacă toată

alături de tine.

„Cred că acestă întrebare este cea mai dificilă pentru o femeie. Este o întrebare foarte importantă şi înseamnă a-i cere un angajament pe termen lung. În plus,este important să fii sigură înainte de a-i da un răspuns," adaugă Archana.

4. Sunt norocos că te am!

Spune-i că ea este singura pentru tine. Dacă nu ai fi apărut în viaţa lui, probabil ar fi fost mai singur. Femeilor le place să fie cu bărbaţi, care sunt gentlmeni şi ştiu cum să se poarte cu ele.

"Spunându-i unei femei ca ea este farmecul tău norocos este un mod sigur de a o răsfăţa. Astfel aceasta simte că este acceptată,dar şi că partenerul îi este recunoscător pentru prezenţa ei,fiind gândul cel mai plăcut pentru orice femeie ", adaugă Manmeet.

5. Te iubesc!

Pentru orice femeie, aceste trei cuvinte magice au o mare importanţă. În plus, dacă-i spui în locul potrivit şi la momentul potrivit, când se aşteaptă mai puţin, acest lucru o va face să te

şi mai mult.

"Nu este nimic mai plăcut pentru o femeie decât să audă de la partenerul ei că o iubeşte şi de multe ori nu contează dacă o spune prin acţiuni sau prin viu grai. Este foarte important să spunem ceea ce simţim pentru a păstra romantismul în viaţă”,spune Manmeet.

Mai multe