Bucură-te de viaţă, chiar dacă eşti singură!

2 iulie 2013   Relații de cuplu

Nu te mai gândi la faptul că nu ai partener, ci încearcă să vezi partea bună a lucrurilor. Parcă nu-ţi este dor de zilele în care ajungeai obosită acasă şi observai că te aşteaptă un coş de haine de spălat şi o cină de pregătit. Acum ai timp doar pentru tine!

Un weekend cu fetele

Când ai plecat ultima dată doar tu cu prietenele tale într-o călătorie? Şi nu mă refer la acea după-amiază până în mall-ul din localitatea învecinată,unde oricum nu va-ţi simţit bine deoarece aţi fost cu ochii pe ceas. Alegeţi o destinaţie în care v-aţi dorit întotdeauna să mergeţi,dar parcă niciodată nu s-a nimerit ocazia. Acum ai destule zile libere la dispoziţie şi nu mai e cineva care să te bată la cap din cauză că rămâne acasă,iar tu cine ştie ce o să faci pe acolo.

Citeşte şi:

Ştii să-ţi păstrezi prietenele?

5 întrebări pe care să le eviţi la prima întâlnire

O petrecere în pijamale

A trecut ceva timp decând nu ai mai vorbit cu pritenele tale,aşa că ai cam rămas în urmă cu noutăţile. Nici că poate exista un motiv mai bun pentru a vă reuni toate la tine acasă şi să staţi până seara târziu la poveşti. Un pahar de vin şi o cină savuroasă vă vor aduce aminte de momentele petrecute împreună şi va fi un semn bun că este cazul să vă gândiţi la următoarea destinaţie de vacanţă.

O seară în oraş

Până acum îţi era interzis să te uiţi la bărbatul drăguţ de la masa alăturată,care te privea insistent. Acum situaţia s-a schimbat şi ar fi bine să profiţi cât poţi. Ia-ţi o prietenă bună,la fel de disponibilă ca tine,şi flirtează cu bărbatul seducător de la bar. Chiar daca nu el este alesul,este bine să cunoşti oameni noi şi să-ţi perfecţionezi tacticile de seducţie.

Puţin timp pentru tine

Uneori după o despărţire ai nevoie de o perioadă în care să te regăseşti,să reflectezi la ceea ce s-a întâmplat şi să vezi ce ai învăţat pentru a nu mai repeta greşelile. Este un bun prilej prin care să-ţi evaluezi priorităţile şi să-ţi stabileşti noi ţeluri.

Mai multe