Când se maturizează bărbaţii. Specialiştii au divulgat vârsta

3 ianuarie 2019   Relații de cuplu

Dacă femeile se maturizează mai repede, bărbaţii o fac mai încet. Vârsta lor a fost o enigma pe care specialiştii susţin că au rezolvat-o. Aceştia cred că au aflat când se maturizează bărbaţii.

Se pare că vârsta la care încep să scape de incertitudini şi să fie încrezători în forţele lor este de... 54 de ani! Un studiu în acest sens a fost efectuat în SUA pe 1.000 de bărbaţi care au avut de răspuns la întrebări legate de viaţa şi de cariera lor.

Cele mai multe griji ale bărbaţilor - aspectul fizic, solidaritatea hotărârilor legate de familie sau carieră - au la bază incertitudini adolescentine. Majoritatea a răspuns că preferă amânarea unor decizii majore.

Când se maturizează bărbaţii

Cecetătorii americani susţin că abia la 54 de ani bărbaţii încep să se comporte ca nişte adulţi, în privinţa modului în care îşi organizează viaţa. Alte studii, efectuate în urmă cu 10 ani, arătau că bărbaţii scapă cu adevărat de neîncrederea tipic adolescentină abia la 40 de ani.

Din Marea Britanie vine rezultatul unei alte cercetări. Anume că domnii se maturizează la 43 de ani. Dar, oare, care este vârsta adevărată?

Sursa: descopera.ro

Mai multe