Cea mai scurtă căsnicie: 3 minute! Motivul pentru care mireasa a decis să divorţeze chiar în ziua nunţii

7 februarie 2019   Relații de cuplu

Un cuplu din Kuweit a decis să pună punct relaţiei la doar 3 minute după ce şi-au jurat credinţă veşnică, bifând astfel o premieră: cel mai rapid divorţ din istoria ţării.

Ce s-a întâmplat? După ce mirii au spus da în faţa ofiţerului de stare civilă, mireasa s-a împiedicat, iar soţul ei a avut o reacţie neaşteptată. În loc să o ajute, a făcut-o "proastă".

Femeia nu a acceptat jignirea, astfel că a decis să pună punct căsniciei, după doar...3 minute. N-a stat pe gânduri şi s-a întors în tribunal, unde a cerut anularea contractului.

Citeşte şi: Te-ai visat mireasă? Nu e de bine! Iată ce înseamnă

Oarecum amuzant, cazul a devenit viral pe Twitter unde reacţiile au fost mixte. Mulţi i-au dat dreptate femeii: ”Dacă aşa se poartă chiar de la începutul căsniciei, e mai bine să-l laşi”, a comentat un utilizator.

”O căsnicie fără respect, este condamnată la eşec”, este o altă reacţie.

Citeşte şi: Cerinţa "vulgară" a unei mirese către invitaţii săi. A fost aspru criticată: "E grosolan"

Kuweitul, care ocupă locul secund în topul ţărilor arabe în ceea ce priveşte rata divorţurilor, se confruntă cu un număr în creştere de căsnicii destrămate. Cele mai multe dintre ele sunt cauzate de faptul că mulţi tineri se căsătoresc din interes, pentru a obţine mai uşor împrumuturi şi ajutoare financiare.

Sursă: msn.com

Mai multe